Top 10 beste hotels in Parijs - Olympische Spelen 2024

Top 10 beste hotels in Parijs - Olympische Spelen 2024

Top 10 beste hotels in Parijs - Olympische Spelen 2024
16 augustus 2019

Het lijkt nog wel even te duren voordat de Olympische Spelen in 2024 in Parijs worden gehouden, maar de ervaring leert dat dit grote event zo voor de deur staat. En dat je dan vaak te laat bent om een hotel, tickets en programma te regelen. Zeker gezien het feit dat de OS in Parijs worden gehouden, is het voor veel Europeanen dé kans om live aanwezig te zijn en te genieten van alle sporten die er zijn. Dus om niet te laat te zijn, raden wij nu al aan om na te gaan denken over een programma tijdens de zomerspelen 2024 in Parijs.

Eerst bezoeken, dan pas boeken

Een belangrijk onderdeel van het programma is een onderkomen, accomodatie, hotel of whatever. In ieder geval een goede slaapplek dichtbij de stadions in Parijs. Zoals bekend zal je in 2023 al te laat zijn en valt het plan om de OS te gaan bezoeken in duigen. Je zult dus tijdig iets moeten gaan boeken en de tip is om de komende tijd ('18/'19/'20) hotels te gaan bezoeken.
Wanneer je in Parijs bent kun je niet alleen de bezienswaardigheden en de stad zelf verkennen, maar ook een hotel boeken dat je wellicht in 2024 als onderkomen wil hebben, of andere hotels in de omgeving gaan bezoeken. Onze tip is dan ook om uit te stippelen welke hotels je wat lijken en hier een uitje van te maken. Zo weet je ruimschoots op tijd wat de voorkeur geniet, maar vooral ook wat haalbaar is. Tip 2: tijdens het bezoeken van het hotel maak je een praatje met de manager en vraagt naar de mogelijkheden voor in 20024. Wat is mogelijk, hoe kan dit lokaal geregeld worden en wat zijn de kosten. Vaak blijk je op deze manier de meeste kans van slagen te hebben. Doe een aanbetaling en onderdeel 1 van het programma is geregeld. 

HOTEL RAPHAEL (Parijs, Frankrijk) - foto's, reviews en prijsvergelijking -  Tripadvisor

Het klinkt wellicht gek om hier nu al mee bezig te zijn, omdat 2024 ver weg lijkt, maar neem van ons aan dat je nu al in actie dient te komen en dat een fysiek bezoek vooraf om aldaar wat de regelen de beste oplossing is om voorzien te zijn van een goede slaapplek. Stap 2, het regelen van de toegangskaarten / tickets voor de OS 2024 volgen in een later stadium. Meestal is dit ruim een jaar voor aanvang.

Top 10 hotels

Om geïnteresseerden voor een bezoek aan de Olympische Spelen 2024 in Parijs op weg te helpen, is hieronder de top 10 hotels door ons samengesteld. Kijk wat je het meeste aanspreekt, bezoek het betreffende hotel in de komende jaren en kijk dan ook naar andere, top 10 hotels en maak lokaal de keuze van jouw hotel zodat je de beste slaapplekken hebt.
Deze top 10 hotels in Parijs is zorgvuldig geformeerd - hier staan de 10 leukste, beste, hoogst gewaardeerde en best gesitueerde hotels - dus doe er je voordeel mee!

24 x De meest luxe, mooiste én beste hotels in Parijs (centrum)

1. Mercure Paris

Het Mercure Paris Porte De Versailles Expo (4 sterren) ligt net achter expositiecentrum Porte de Versailles, op loopafstand van de hoofdhal en het metrostation. Het heeft een restaurant genaamd Le Millesime en een bar. Het stadion Parc des Princes bevindt zich op 8 minuten rijden.

2. Hotel Trianon Rive Gauche

Gelegen op een uitstekende locatie en heeft 4 sterren. Dit hotel is een echte aanrader! 

3. Best Western Premier 

Dit Best Western Premier Faubourg 88 (4 sterren) ligt in het 10e arrondissement van Parijs en is ingericht in een urbane, chique stijl en beschikt over een binnenplaats, een bar en een 24-uursreceptie. Montmartre bevindt zich op slechts 15 minuten loopafstand.

4. ZE Hotel 

Ligt in het centrum van Parijs, tussen de wijken Opera en Montmartre en heeft 4 sterren. Het biedt stijlvolle kamers, elk met een ander thema en een andere inrichting.

5. Helussi Hôtel 

Het Helussi Hôtel (3 sterren) ligt in het 9e arrondissement van Parijs, op slechts 15 minuten lopen van de wijk Montmartre. Het hotel biedt een gratis sauna, een 24-uursreceptie en een bagageopslag. Het metrostation Poissonnière ligt op 190 meter afstand en biedt directe toegang tot het museum het Louvre.

Helussi - Picture of Hotel Helussi, Paris - Tripadvisor

6. Hôtel Jules & Jim

Gemiddelde beoordeling van 9,3 (fantastisch). Dit prachtige hotel wordt omgeven door 2 geplaveide binnenplaatsen en biedt uitzicht op de daken van Parijs. Dit moderne hotel ligt in het hart van de wijk Marais in het centrum van Parijs.

7. Louvre Elegant 

Deze Chambre d'hote is ook echt een aanrader en is gelegen in het centrum van Parijs, op 400 meter afstand van het Louvre en op 900 meter afstand van het Centre Georges Pompidou.

8. Solar hotel

Ligt op slechts 2 minuten lopen van het Catacombes Museum en op 100 m van metrostation Denfert Rochereau in het 14e arrondissement. Het biedt gratis fietsen, een aangename tuin en een biologisch ontbijt. Het is een groen en ecologisch hotel.

9. Montparnasse

Het Hotel Montparnasse (3 sterren) ligt in het 14e arrondissement van Parijs, waar verschillende brasseries en theaters te vinden zijn. U wandelt in 15 minuten naar het treinstation Montparnasse.

10. Terrasse Ourcq

Appartement Terrasse Ourcq (4 sterren, aanrader) is een accommodatie met een terras in Parijs, op 3,8 km van het concertgebouw La Cigale, op 5 km van het Centre Pompidou en op 5 km van de Sacré-Coeur.

Image result for hotels parijs

Reacties

Ik zoek voor 2 volwassen een slaapplek 25 juli - 1 augustus , eventueel langer.
Mag buiten parijs zijn als redelijk /goed openbaar vervoer aanwezig is.

ik zoek voor 5 volwassenen een slaapplek 7,8,9 aug 2024
ook parkeerplek voor auto

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden