Alles over het Holland Heineken Huis in Parijs

Alles over het Holland Heineken Huis in Parijs

20 augustus 2019

Hoe kom ik aan kaartjes voor het Holland Heineken House in Parijs?

Het Holland Heineken Huis is de plek voor alle Oranje-fans om tijdens de Olympische Spelen bij elkaar te komen en te genieten van optredens en natuurlijk alle huldigingen van de Olympische kampioenen. Bekende DJ’s en zangers en zangeressen zorgen dagelijks voor een hoop vertier en plezier. Daarnaast worden vrijwel alle sporten uitgezonden op grote schermen en zijn er stands van de bekende sponsoren van het NOCNSF. Het HHH kan dan ook niet ontbreken tijdens de OS 2024 in Parijs.

Waar kan ik kaartjes kopen voor het Holland Heineken House in Parijs?

Officieel is het zo dat je vooraf via de site https://www.hollandheinekenhouse.nl/nl/ kaarten aanvraagt voor de dagen dat je naar binnen wilt. Na voorregistratie worden de kaarten op een gegeven moment toegewezen (of afgewezen als er teveel vraag is en je pech hebt). 

Tijdens de Olympische Spelen zelf zijn kaarten voor het Holland Heineken House in Parijs 2024 te koop op https://www.hollandheinekenhouse.nl/nl/. Na bevestiging en betaling worden de tickets via email naar je verzonden.

Wanneer start de kaartverkoop of registratie voor het HHH in Parijs?

Wil je weten wanneer je tickets kan aanvragen? Schrijf je hier in.

Kan ik een passepartout kopen voor het Holland Heineken House?

Het is niet mogelijk om een passepartout te kopen, wel is het mogelijk om voor meerdere dagen toegangskaarten te kopen / aan te vragen. 

Kan ik ook aan de deur een toegangskaart kopen?

Ja het is mogelijk om ook aan de deur een kaartje te kopen. Maar uit ervaring gesproken, het is beter om deze vooraf te bestellen online op https://www.hollandheinekenhouse.nl/nl. De kans dat er geen kaartjes meer aanwezig zijn is reëel, zeker gezien de verwachting dat er veel Nederlanders op de bonnefooi naar Parijs komen om de olympische sfeer te proeven. De kans is groot dat ook zij zullen proberen om aan de deur een kaart te kopen. Vooraf reserveren van je ticket is dus verstandig.

Wat kost een kaartje voor het Holland Heineken House?

In Tokyo kost een kaartje voor het HHH € 12,50 voor een dagkaart. Als je voor meer dan 4 dagen tickets koopt online, dan is de prijs € 10,-. Alle Nederlandse fans van TeamNL kunnen een kaartje kopen voor het Holland Heineken House. Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier wedstrijden kijken. Gedurende de hele dag en avond wordt een combinatie van Nederlandse en Koreaanse gerechten geserveerd. ’s Avonds worden de medaillewinnaars gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse top- artiesten en DJ’s. Het HHH is open van 15.00 uur tot 01.00 uur.

De bronafbeelding bekijken

Is er in Parijs in 2024 ook een HHH?

Jazeker, de kans is groot dat er ook in Parijs een Holland Heineken House is.

Mogen mijn kinderen ook naar binnen in het Holland Heineken House?

Kinderen mogen wel naar binnen maar alleen onder begeleiding van een volwassene (21 jaar of ouder). Het HHH houdt rekening met de geldende bepalingen wat betreft alcoholgebruik. In Frankrijk is het zo dat jongeren onder de 18 geen alcohol mogen kopen en/of nuttigen. 

Reacties

In 2016 ben ik voor het eerst in het HHH geweest. Vanaf toen is het mijn droom om ooit mee te kunnen werken aan z'n prachtige ervaring. Ik heb afgelopen jaar veel horeca ervaring opgedaan en zou me graag willen opgeven om tijdens de olympische spelen te ondersteunen binnen de horeca om ook dit keer het HHH een onvergetelijke ervaring te geven aan iedereen die op bezoek komt!

Super leuk het mij deel uit te mogen maken vH vrijwilligers team bij de OP IN Parijs.
Ben zeer sportief en alle vlakken qua hulp tijdens de OS spreken mij zeer aan.
Mijn talen beheers ik goed, tevens het kunnen samenwerken in team verband en flexibel qua tijd en de periode vd Olympische spelen. Heel uniek dat dit fantastische evenement in Europa plaats vindt en nog wel in Parijs.
Graag ben ik in welke vorm heel graag vd partij
Vriendelijke groet,
Denise

Bonjour ,waar kan ik solliciteren. Ik woon in Parijs en ben nu al beschikbaar om te helpen met de mis en place en opbouw.

komt er in parijs een oranje camping net als bij het voetbal?

Ik kan niet wachten tot de volgende Olympische Spelen beginnen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden