Oranje artikelen voor de Olympische Spelen

Oranje artikelen voor de Olympische Spelen

27 augustus 2019

Het is inmiddels een bekend fenomeen geworden: in oranje outfit naar de Olympische Spelen. Omdat je trots bent op je land en je de sporters uit Nederland wil laten zien dat je er bent om ze aan te moedigen, kiezen de oranje suppporters er al sinds jaar en dag voor om gekleed naar dit vier jaarlijkse event te gaan. De één kiest voor een oranje overhemd, de ander ook voor een oranje pruik, oranje schoenen en schmink. En dan kun je er ook nog voor kiezen om oranje toeters, vlaggen etc. mee te nemen, zodat het voor de hele werled duidelijk is dat er oranje supporters aanwezig zijn. Zo zal het ook in Parijs zijn, en is het zelfs de verwachting dat gezien de locatie er oranje in overvloed zal zijn. Dit grote, feestelijke event zorgt door alle supporters in hun landkleuren voor een extra groot feest en sfeer die ongekend is. Indien je van plan bent om de Olympische Spelen 2024 in Parijs te gaan bezoeken, dan moet je zeker in een oranje tenue gaan. Je valt juist op door niet gekleed te gaan en je afkomst te verbergen. En aangezien wij kudde mensen zijn, zal bijna iedere Nederlander herkenbaar zijn aan zijn of haar oranje outfit.

Waarom oranje gekleed naar de OS?

Oranje is de nationale kleur van Nederland. De kleur oranje hebben wij te danken aan de achternaam van onze Koning, deze luidt Oranje Nassau. Hierdoor is de kleur oranje als nationale kleur gekozen en wordt deze gebruikt bij grote sportevenementen en Koningsdag. Traditie is het dus om tijdens grote sportevents waar Nederlanders zijn vertegenwoordigd (vaak als supportersclub) in het oranje te gaan. Je vormt zo een eenheid, valt op en geeft een extra boost, ook aan de sporters. Tijdens de OS zal men dan ook weer volop in oranje artikelen te bewonderen zijn.

Welke oranje artikelen dien je te dragen?

Dit bepaal je uiteraard helemaal zelf. Wel is het raadzaam om niet uit de toon te vallen te kiezen voor in ieder iets oranjes. Houd je van gek, dan heb je de oranje ratels, brillen, petten, pruiken en nog veel meer. Ook kun je een simpel oranje t-shirt zo gek maken als je wil door middel van de teks die erop zit. Een oranje overhemd kan ook al voldoende zijn. Nogmaals, je bepaalt zelf hoe bont je het maakt en wat je fijn vindt.
De Accommodaties in Parijs zijn straks vast en zeker versierd met oranje slingers en vlaggen door onze supporters.

De bronafbeelding bekijken

Wat zijn de nieuwste oranje trends?

Dit is lastig te voorspellen voor 2024. De ervaring en tijd leert namelijk dat dit pas vlak voor een event bekend wordt. En dat is dan afhankelijk van wat er op de markt komt, hoe dit wordt gepromoot en wat de supporters leuk vinden om aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Ruud Gullit pruiken in 1988, dse juigpakken tijdens het EK voetbal en de fufuzela's tijdens het WK in Zuid-Afrika. Kortom; de vraag wat straks het meest verkochte en trendy artikel is, valt simpelweg nu nog niet te voorspellen. Een ding is wel zeker en dat is dat er in 2024 vast weer een nieuw product op de makrt zal zijn wat we allemaal graag willen hebben om de sho te stelen. En dat hier de kleur oranje in zit verwerkt, is ook een zekerheid. Houd dan vooral het nieuws en de sites in de gaten.
Image result for oranje artikelen nl

Waar koop je de beste oranje artikelen?

Je kunt tegenwoordig bijna overal wereldwijd op een website oranje artikelen bestellen. Je hebt gespecialiseerde oranje artikelen websites, maar ook de grotere webwinkels die inspelen op de oranje behoefte. Hieronder vind je de top 5 webwinkels voor oranje artikelen. Wat ze gemeen hebben is dat ze betrouwbaar zijn en een ruim assortiment. De prijzen kunnen wel per webwinkel verschillen, net als het soort artikel en de kwaliteit. Dus voor ieder wat wils om de prijs/kwaliteit te krijgen die je mag verwachten.

Top 5 oranje artikelen websites

1. Feestartikelen.nl

2. Hema

3. AliExpress

4. Bol.com

5. Blokker

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden