Tickets OS Parijs

Vind hier de beste en meest betrouwbare aanbieders voor tickets en toegangsbewijzen en bezoek zo de wedstrijden van de Olympische Spelen in Parijs.

Lees hier alles over hoe je aan tickets kunt komen en wat je moet doen om tijdig geïnformeerd te worden, zodat je daadwerkelijk tickets hebt. En meld je aan via onderstaande groene button om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen met betrekking tot de OS 2024.

Ontvang tijdig alle informatie mbt de OS 2024 in Parijs!

Wil je op de hoogte gesteld worden wanneer de tickets voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs beschikbaar zijn? En wil je weten waar je deze kunt bestellen, maar ook een mail met informatie ontvangen om de de hoogte te blijven over accommodaties, programma etc.?

Meld je dan direct aan door alleen je mailadres in te vullen en mis niets van alle ontwikkelingen!

Hoe zit het precies met de kaartverkoop voor de Olympische Spelen in Parijs?

De Olympische Spelen zijn 's werelds grootste sportevenement en er gaan bijna 10 miljoen tickets in de verkoop voor de Olympische Spelen van 2024, en bijna 3,4 miljoen voor de Paralympische Spelen. Toeschouwers zullen de Spelen van 2024 samen met de grootste sportkampioenen meemaken in een unieke sfeer - feestvieren met de hele wereld.

Er zullen verschillende mogelijkheden zijn om de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 bij te wonen, maar ze zullen allemaal via één enkele site worden verkocht. Voor het eerst in de geschiedenis van de Spelen zullen tickets alleen online worden verkocht en wereldwijd toegankelijk zijn.

Voor de Olympische Spelen zijn er pakketten en tickets voor afzonderlijke evenementen. Veel mensen zullen aan de viering van de Spelen willen deelnemen. Aangezien de belangstelling zeer groot zal zijn, biedt een loting iedereen gelijke kansen om te proberen een ticket voor de Olympische Spelen te bemachtigen. Voor de Paralympische Spelen zijn er dagpassen om verschillende para-sporten te ontdekken en tickets voor individuele evenementen.

Hoeveel tickets zijn er beschikbaar voor de Olympische Spelen in Parijs?

Er zijn 10 miljoen tickets beschikbaar voor de Olympische Spelen en 3.4 miljoen voor de Paralymische Spelen.

Wanneer kan ik tickets kopen voor de Olympische Spelen?

De kaartverkoop voor de Spelen in Parijs zijn onderverdeeld in 3 fasen. Voor de eerste 2 fasen is een loting op basis van inschrijving. Voor de derde fase is er vrije verkoop.

  1. Februari 2023 verkoop van pakketten 
  2. Mei 2023 verkoop van losse tickets en toegangskaarten
  3. Najaar 2023 vrije verkoop van resterende tickets (op basis van beschikbaarheid)

Hoe vindt de loting voor de kaartverkoop OS 2024 plaats?

Ervan uitgaande dat er grote vraag is naar tickets voor alle Olympische wedstrijden, is een loting de meeste eerlijke manier voor het verdelen van de beschikbare kaarten. De personen die worden ingeloot krijgen gedurende een aantal uur het voorrecht om kaarten aan te schaffen. Er zal een maximum aantal te kopen kaarten per persoon ingesteld worden. 

Waar kan ik de wedstrijdkaarten kopen als ik ben ingeloot?

Dat kan online. Voor het eerst in de historie van de Olympische Spelen vindt de kaartverkoop volledig online plaats via een online ticketplatform van de organisatie van de Olympische Spelen.

Hoe duur zijn de kaarten voor de wedstrijden op de OS 2024?

Toegangskaarten voor de Olympische sSpelen zijn te koop vanaf € 24,-. Voor de Paralympische Spelen zijn kaarten te koop vanaf € 15,-.

Waar en wanneer vinden de wedstrijden plaats?

Het programma en wedstrijdschema van de Olympische Spelen in Parijs vind je hier. In een handig uit te printen formaat, compleet met alle tijden, data en locaties. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de ticketverkoop?

De kaarten voor de OS 2024 in Parijs worden door middel van loting toegewezen. Je kan je hier inschrijven om mee te doen aan de loting voor de toegangskaarten en tickets.